Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
barış-istan
barış-istan

AMAN BERBAT BİR ŞEY OLMASIN

Yorum

AMAN BERBAT BİR ŞEY OLMASIN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

599

Okunma

AMAN BERBAT BİR ŞEY OLMASIN










iyiyi, doğruyu, hakkı, gerçeği geçtik
günü kurtar, ayı kurtar, yılı kurtar..
şirinlik, efsanecilik, resmilik..
görüntü, imaj, makyaj..
idare edelim, say ki ideal
idare edelim, say ki ideal
aman berbat bir şey olmasın

altı lağım...
...üstü asfalt

ve bir gün patlar..






...........







Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aman berbat bir şey olmasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aman berbat bir şey olmasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AMAN BERBAT BİR ŞEY OLMASIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL