Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Fatih Ce
Fatih Ce

BiZ iNSANIZ

Yorum

BiZ iNSANIZ

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2169

Okunma

BiZ iNSANIZ

BiZ iNSANIZ

İnsanlara güveniyoruz ama
Kapımızı kilitleyip,asma kilit bile vuruyoruz.
Belki kurt ile arkadaş oluyoruz ama
Baltayı elimizden hiç bırakmıyoruz.
"Biz insanız,tedbiri elden hiç bırakmıyoruz"
ikitelli/istanbul

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Biz insanız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biz insanız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BiZ iNSANIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasanyılmaz
Hasanyılmaz, @hasanyilmaz
13.5.2016 17:43:07
5 puan verdi
Yürek sesiniz hiç susması güzel bir eserdi nicelerine inşaallah
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL