Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
hüseyin akıllı
hüseyin akıllı

AŞK ÇARPILMASI

Yorum

AŞK ÇARPILMASI

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

828

Okunma

AŞK ÇARPILMASI

Gördüğüm anda seni.
Kıvılcım düştü canıma.
Kapıldım rüzgarına.
Ateşin oluştu yanmayla.

Renkli gözler bedende.
Göz kırpıyor yanağıma.
Düşlerimin arasına.
Kalbimin açlığına.

Duygularım sevgide.
Aksa da kalbine.
Ayrılık bulutları.
Ulaştırmıyor beni içine.

Anladığımı anlatamadım.
Sevgimin ateşine.
Rüyalarımın gerçeğine.
Geleceğimin sevgisine.

Sevda girmediğinden kalbine.
Savruluyorum bulutlara.
Gözü yaşlı yağmurlarla.
Çarpıldığım aşkıma.

AKILLI.H.
30 nisan 2016

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk çarpılması Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk çarpılması şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK ÇARPILMASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL