Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Şair- Salih Demir
Şair- Salih Demir

Başaramadık

Yorum

Başaramadık

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1329

Okunma

Başaramadık

Başaramadık

Başaramadık seninle;
Hiç bitmedi kavgamız;
Kader diyemeyiz,talihde,
İkimizde hatalıyız;
Biraz Sende,biraz Bende,
Gerisi Aşk sandığımız..



Başaramadık.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Başaramadık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başaramadık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Başaramadık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
10.5.2016 11:25:44
tek taraflı değildir başarısızlık diyor şair yürek, tebrik
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL