Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

AŞIK OL

Yorum

AŞIK OL

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1573

Okunma

AŞIK OL

AŞIK OL

Bana sorma
Ol da gör
Yüreğinin en derininde
Bul da gör
Düşmeyi düşene
Yanmayı pişene sorma
Olmaz öyle bu iş
Düş ve piş
Aşkın kokusunu
Aşkının nefesinden kokla
Çek içine ve sakla
Kendine nefes vermeyi yasakla
Ve artık onunla yaşa
Aşkı sorma kimseye
Ne yor insanları
Ne sen yorul
Anlatılmaz, yaşanır
Sevdiğinin yüreğinde kaybol
Aşk uğruna sarar, sol
Aşkı bilmek için aşık ol.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşık ol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşık ol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞIK OL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL