Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
GELENDE
GELENDE

BAŞIN MI DERTE

Yorum

BAŞIN MI DERTE

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1353

Okunma

BAŞIN MI DERTE

BAŞIN MI DERTE




Ne oldu böylede, başın mı dertte.
Dayan biraz dayan, böyle günlerde.
Kadanı alayım, alayım bende.
__Ben de kurbanı olayım.
__Canan olan, sen aslıma

Dolaşır iken hüzünlüsün.
Yoksa benden garip misin?
Derdinin çaresi, çaresi sensin.
__Ben de kurbanı olayım.
__Canan olan, sen aslıma


Gelende:

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Başın mı derte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başın mı derte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAŞIN MI DERTE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL