Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
me
mehticiftci

küflenmiş bir ömür

Yorum

küflenmiş bir ömür

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

917

Okunma

küflenmiş bir ömür

olmadık zamanda aşık olmadınız mı hiç birisine
hiç bakmadan halinize ayağınız batmadı mi çamura
unutulmadın mı hiç kapkaranlık bir gecede
yalnızlığın mümkün olmadığı bir gece yaşamadınız mı kendinizce
hiç sözcükleri mecaz anlamında kullanmadınız mı
içer gibi bir hayat yaşamak istemediniz mi
bir o kadar gerçeküstü ve ayık kafada
bütün ışıklar söndüğünde sahnede
şimdi ne yapıyor demediniz mi hakikaten
bir dokunsam bulucağız hissiyle terk etmediniz mi kendinizi
dilimin uçun da her şey ama hatırlayamıyorum
benimki küflenmiş bir ömrün muhasebesi belki.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Küflenmiş bir ömür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küflenmiş bir ömür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
küflenmiş bir ömür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL