Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
barış-istan
barış-istan

VENÜS ATMOSFERİ

Yorum

VENÜS ATMOSFERİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1529

Okunma

VENÜS ATMOSFERİ

VENÜS ATMOSFERİ









herhangi bir girişim
duman sis pus, asit
ateş, kor..
ile karşılaşıyor
ve gezegene inmeden infilak

zöhre
tersine döner vesaire
bir sabah çıkar bir akşam
sanırlar ki afrodit
vesaire

ehli bidat
işte tam bu şekil

savunacağım diye mi böyle
yaktın kendini..





..........




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Venüs atmosferi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Venüs atmosferi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VENÜS ATMOSFERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL