Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Süleyman Özerol
Süleyman Özerol

GÖZLERİMİN SİMETRİĞİNDE

Yorum

GÖZLERİMİN SİMETRİĞİNDE

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1406

Okunma

GÖZLERİMİN SİMETRİĞİNDE

GÖZLERİMİN SİMETRİĞİNDE

Usumun kanı dondu
Doğuda yüzlerce insan kan gölünde
Ankara Garında çığlıklar yükseliyor
İnsanlar paramparça Merasim Caddesinde

O gün Kızılay’a erken gitmek de vardı
Ateş topuna rastlamak da
Seni ve gözlerini düşünürken
Alev alıp yanmak da, parçalanmak da…

Başkent işte gülüm, başkent
Herkes burada biliyorsun
Hayal gibi geziyorum sokaklarda
Bir sen yoksun…

Dünyanın ekseninin çarkını görmek istedim
Gözlerimin simetriğinde
Hala görmek istemeyen bakışın
Ufka dikilmiş gözbebeklerinde…


Süleyman ÖZEROL
Ankara, 29 Mart 2016

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gözlerimin simetriğinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerimin simetriğinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİMİN SİMETRİĞİNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
29.4.2016 23:57:47
Güzeldi kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL