Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

ŞİİRDİR YALNIZLIĞIM

Yorum

ŞİİRDİR YALNIZLIĞIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1377

Okunma

ŞİİRDİR YALNIZLIĞIM

ŞİİRDİR YALNIZLIĞIM

Yalnızlığım içime
Bağdaş kurdu oturdu
Yüreğimin suçu ne?
Günden güne bitirdi.
Şiirdir kimi zaman
Tercümandır derdime
Böyleyim ben her zaman
Günüm, gecem toz duman
Acep kimin derdine?
Dedim ya dize dize
Şiirdir yalnızlığım
Ne gerek başka söze
Yetemedik biz bize.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şiirdir yalnızlığım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirdir yalnızlığım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİRDİR YALNIZLIĞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cihatkirdar
cihatkirdar, @cihatkirdar
26.4.2016 16:16:26
yetemedik usta

tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL