Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
DERBEDER-HAZANİ
DERBEDER-HAZANİ

Deli Gönül

Yorum

Deli Gönül

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

798

Okunma

Deli Gönül

Deli Gönül

Sılayı da DELİ gönül sılayı
Kimler yakacak eline kınayı
Düşmanım görülende yok hayali
İçeriden söküyorlar sıvayı...

Ayağıma dolanıyor,dost gözüken zavallılar
Sırtımdan vurup,duyuyorum naralar
Bademcik alındı,ses yüksek;oluyorum bağıran?
Görülecek bir gün,gören var,duyulmaz anıranlar !

Hep içeri at,eşek güzel de anırmaz
İki ayaklı cahile verilmiş adı
İt iken it,sadıktır sahibini ısırmaz
Nankörlük kedi ye verilmiş ama;
İki ayaklılar anlamaz...

Derbeder, dünya yalan değiştiremezsin
HAZANİ pes etti mi? sen edeceksin !
Burayı sevginle,beyninden sileceksin
Dalkavuk-cahil,yobazı,sen mi bitireceksin? !!!

DERBEDER

27.05.2000




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deli gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deli gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deli Gönül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL