Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Erdal Çelebi
Erdal Çelebi

ÜZÜLME

Yorum

ÜZÜLME

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

761

Okunma

ÜZÜLME

ÜZÜLME

Ölüm var insanoğlu
Üzülme
Ölümsüzlükte var
Gördüğünü görmediğine
Değişme
Yeri göğü yaratan
Biri var
Alıp verdiğin nefes
Bir gün biter
Denizler kurur
Çiçekler solar
Ölüleri mezara
Diriler gömer
Gün gelir kul
Hakka döner
İyiside kötüsüde var
Mazluma cennet
Zalime cehennem var

Erdal ÇELEBİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üzülme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üzülme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜZÜLME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL