Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
merecelbahreyn
merecelbahreyn

zar

Yorum

zar

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

649

Okunma

zar

Zar

Onun’la benim aramdaki mesafe , ince bir zar kadar,
Zar arına mahcubum naaşımda taşıdığım günah kadar,
Zararına yaşlanmışım, yağmursuz bir ömür,
Yarına duacıyım, şimdi utangaç, maziye tövbekar,

serANdip 31/03/2016

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
zar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
merecelbahreyn
merecelbahreyn, @merecelbahreyn
1.4.2016 09:18:54
sanırım herkesin nefsi ile aklı arasındaki irade bir zar kadar dır
yada........?
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
31.3.2016 18:54:15
Biraz günahkar bir tövbekar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL