Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ahmetbahce
ahmetbahce

YERİNDE OLMAK İSTEDİLER

Yorum

YERİNDE OLMAK İSTEDİLER

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

726

Okunma

YERİNDE OLMAK İSTEDİLER

YERİNDE OLMAK İSTEDİLER

YERİNDE OLMAK İSTEDİLER
Ağlamaktan, affetmekten yoruldum,
Artık korkar oldum hayal kurmaktan.
Seni hayallerimde düşleyip süslerken,
Mehtabım, ayım, güneşim olurdun.
Ne çok sevmiştim seni,
Düşkünlüğümü sevgimi anlattıklarım,
Yerinde olmak istediler,
Ya sen nicesin dediklerinde,
Ben yokum, ölüyüm dedim.
Çünkü senin yokluğun benim için ölüm.
Buralarım sessiz, şuralarım ıssız.
Yok, senden kalan bir esinti.
Şimdi misafirlikteyim kırık kalbimle.
Sessizlik, acılarım ve hasretinle,
Birde sigaramın dumanıyla yalnızlardayım.
Ahmet Bağçe
26.03.2016

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yerinde olmak istediler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yerinde olmak istediler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YERİNDE OLMAK İSTEDİLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
29.3.2016 18:56:34
Her için yeri farklı her farkın yeri de içinde..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL