(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
yakıp herşeyi sana bi gelebilsem sonra bi bakıyorum sen... sadece bi gömüt artık! sen yitik!
Sevgili Lafee yitik de olsa yürek hala gidebilmeyi arzuluyorsa ve üstelik onlarca sıfatı yakıştırdığı bir yüreğin özlemini duyarken buna yitik damgasını en son yüreğin vurması gerekirdi diye düşünüyorum bazen dilin söylediklerini ne yazık ki yürek onaylamıyor.. Yüreğine sağlık diyorum ve umutların tükenmediği henüz yitik olmamış bir sevda ile sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın her zaman sevgilerimle..
Çınar GÖLE
Çınar GÖLE tarafından 1/7/2007 5:12:35 AM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.