Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Ramazan Alemdar
Ramazan Alemdar

ANAM SENSİZ ÖKSÜZ KALDIM

Yorum

ANAM SENSİZ ÖKSÜZ KALDIM

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

4,5

Puan

1236

Okunma

ANAM SENSİZ ÖKSÜZ KALDIM

ÖKSÜZ KALDIM

İçim yanar yüreğim kor,
Çektiğimi gel bana sor,
Bu ayrılık ölümden zor,
Anam sensiz öksüz kaldım.

Hasretinle yandı bağrım,
Hazan oldu nevbaharım,
Can damarım ilk göz ağrım,
Anam sensiz öksüz kaldım.


Herkes ile bir tutamam,
Yokluğunu unutamam,
Şu gönlümü avutamam,
Anam sensiz öksüz kaldım.


Benim için tek erendin,
Bana kol kanat gerendir,
Şu canıma can verendin,
Anam sensiz öksüz kaldım.

Kader değil bir kör kuyu,
Kurumuş yok damla suyu,
Hep bekledim ömür boyu,
Anam sensiz öksüz kaldım.
(nakarat)

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Anam sensiz öksüz kaldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anam sensiz öksüz kaldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANAM SENSİZ ÖKSÜZ KALDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
20.3.2016 21:37:19
5 puan verdi
Mekanı cennet olsun yerleri hiç doldurulamıyor tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL