Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yalnıztepe
yalnıztepe

Gönlünce

Yorum

Gönlünce

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

4,0

Puan

688

Okunma

Gönlünce

bilmediğin şehirlerde adres sordu mu?
uzak iklimlerde bulutlara haritalar çizdin mi
kuzey kutbunda üşüdün mü
eskimolarla..
güney kutbunda pengüenlere
yem verdin mi?
penguenler su içer mi?
günler kısa kutuplarda
sen ekvatorda yaşa
en iyisi..
bulutlara haritalar çiz..
karların yağmadığı yer olsun
ama yağmur yağsın
güller olsun bahçelerde
sonra çölleri düşün
gece soğuk,gündüz sıcak
sen nerede istersen orada yaşa..
bulutlara haritalar çiz
gönlünce...orada yaşa..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

33% (1)

4.0

33% (1)

3.0

33% (1)

Gönlünce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlünce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlünce şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasanyılmaz
Hasanyılmaz, @hasanyilmaz
20.3.2016 08:12:26
5 puan verdi
yürek sesiniz susmasın kaleminize bereket
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL