Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
EYLÜL SÜRGÜN
EYLÜL SÜRGÜN

AYRILIK GETİRDİ HEP SONBAHAR

Yorum

AYRILIK GETİRDİ HEP SONBAHAR

7

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3391

Okunma

AYRILIK GETİRDİ HEP SONBAHAR

AYRILIK GETİRDİ HEP SONBAHAR































.........................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayrılık getirdi hep sonbahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık getirdi hep sonbahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRILIK GETİRDİ HEP SONBAHAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya
Yasemin79, @yasemin79
26.1.2007 19:20:26
...
Gercek ama....
Sonbahar en azindan hep bana AYRILIK getirdi....:(

Güzel bir anlatim...
JÜLİDE NAZIM
JÜLİDE NAZIM, @julidenazim
26.1.2007 16:33:12
AYRILIK GETİRDİ HEP SONBAHARLARI DEMEKKİ...
ÇOK HOŞ ....BEĞENDİMM...
TEBRİKLER...
SAYGILARIMLA..
J.N.T
orhan
orhan, @orhan
7.1.2007 02:30:15
Güzel bir şiir.

Tebrikler
Esadi
Esadi, @esadi
7.1.2007 02:09:33
Çok çok güzel..

tebriklerimle..E.A.
zeki çelik
zeki çelik, @zekicelik
7.1.2007 00:16:45
tebriklerim burada
sessiz71
sessiz71, @sessiz71
7.1.2007 00:06:52
şiirde çalışmanızda çok güzel...saygı ve sevgiyle kalın...
Sa
Samanyolu0102, @samanyolu0102
6.1.2007 23:36:13
Güzl birşiir tebrikler efendim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL