Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cengizh@n
cengizh@n

BEN SENİ UNUTAMADIM

Yorum

BEN SENİ UNUTAMADIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1055

Okunma

BEN SENİ UNUTAMADIM

değiştiremedim hiç bir şeyi
bitmedi sana hasretim
takvimler beni yedi
ben takvimleri yedim


hayalin olmasa ölürdüm çoktan
su gibi aktı ömrüm tutamadım
dağ gibi büyüttün hasreti yoktan
BEN SENİ UNUTAMADIM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben seni unutamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben seni unutamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN SENİ UNUTAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sürmeli Peri
Sürmeli Peri, @surmeliperi
26.3.2008 20:49:16
UNUTMAK NE ZOR BIR GÖREV....
GÜZELDI EFENDIM
YÜREGINIZE SAGLIK
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL