Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ayser ÖZBAKIR
Ayser ÖZBAKIR

AHDE VAFADAN

Yorum

AHDE VAFADAN

( 6 kişi )

3

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

2213

Okunma

AHDE VAFADAN

AHDE VAFADAN

Ayser

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Ahde vafadan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ahde vafadan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AHDE VAFADAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
4.3.2016 22:25:23
5 puan verdi
Anlamı ve anlatımıyla güzel bir şiir okudum üstat eyvallah
Kalemin susmasın
_______________________________Selamlar
kamurran akkor
kamurran akkor, @kamurran-akkor
4.3.2016 21:56:38
Vefalar sefalete terk edildi
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
4.3.2016 20:22:16
5 puan verdi
Gönül telin hiç susmasın Ayser Hanım.
Selam ve sevgilerimle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL