Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

İnsana, Edebe

Yorum

İnsana, Edebe

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

857

Okunma

İnsana, Edebe

İnsana, Edebe










Artık...
Sevgi ve muhabbetin
Vasfını kaybetti,vefa eksildi
Garip bir pişkinlik ve aldırmazlık başını alıp gitti
Ne kadar varlığın varsa, takiye sınırsızsa iltifat nüksetti
Kıymet, İnsana, edebe, irfana, hikmet ve marifete değil sıfatlara geçti
Hak ve adaletten uzak olan her düzen tebaasını seküler ve pagan haline getirdi
Aşkın ve hakikatinin, sevdanın ve fedakârlığın manasına meftun olmadan heveslendirdi

Mustafa Cilasun

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnsana, edebe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsana, edebe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsana, Edebe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL