Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Çekiniriz

Yorum

Çekiniriz

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

696

Okunma

Çekiniriz

Çekiniriz









Bir...
Sözüm olmalı
Yaşamak adına avunmamalı
Gafletin her türlüsünden kaçınmalı
Bilincin, şuurun farkıyla umut var olmalı
Nedensiz korku ve vehimleri elbette ki bırakmalı
Yanlış eğitim ve hatalı davranışlar hemen izleri silinmeli
Ömürlük bir vaka olarak insan ve cemiyetin arasında garipleşmemeli
Bilinmeyenlerden arınarak bilinenler safında yer almaya azami gayret gösterilmeli
Yoksa her bela ve musibeti, haksızlığı ve adaleti, insani ilişkileri anlamaktan çekiniriz

Mustafa Cilasun

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çekiniriz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çekiniriz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çekiniriz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
2.3.2016 22:13:51
Yine güzeldi..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL