Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Furkan Evren Nezir
Furkan Evren Nezir

Gecenin hüznü çöker .

Yorum

Gecenin hüznü çöker .

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

882

Okunma

Gecenin hüznü çöker .

Geceler uzun
kimimiz için mutluluk,
kimimiz için hüzün
daha yorgunluğu geçmeden gündüzün
Gecenin hüznü çöker
Üstümüze üstümüze

selam bile gönderemeyiz dost bildiklerimize.
Çünkü herkesin kendine göre derdi var
Her daim anlatılamaz duygular.

Furkan Evren Nezir

28 şubat 2016
Aksaray

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gecenin hüznü çöker . Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecenin hüznü çöker . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gecenin hüznü çöker . şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL