Biz böyle eğilmezdik çocuklar olmasaydı... b.necatigil

Şii Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şii" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şii ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şii" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şii ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Sular yataklarından sapmazsa vermez hiç bir şeye zarar
Ama bir de çıkarlarsa mecrasından her şey sarpa sarar
Kainat yaşanmaz hale gelir, suyu kullan azar azar
Şikayet etme kardan, yağmurdan, susuz hayat neye yarar


...
Devamını oku »
Sırtında eski bir Hırka
İslamı anlattı Halk'a
Nebilerin Nebisi...

Davranışı Sünnettir

...
Devamını oku »
Her günümü seninle başlar,seninle yaşarım
Güneşim,yağmurum,rüzgarım sensin
Çölün ortasında,yalnız kalmışım
Bana yol gösteren,pusulam sensin

...
Devamını oku »
Terk et bu şiiri
Yalın yapıldak ve kırmızı kal
Malum hüzünlerde eskimiş yüzün
Onu da yanına al
...

...
Devamını oku »


Fikirsiz
Hayat huzmesi düşer göz diplerinize

...
Devamını oku »
düştüm de gördüm
düşümde...

**
yağmur

...
Devamını oku »
Bir katre-i duman gibi sokulurdun baldan gözlerime
Değen gül kokularındır diye umursamazdım ömrüme
Sabahlardın rüyalarımda saklanırdın gecelerime
Teninin sıcaklığı değerdi ellerinden buz tenime

...
Devamını oku »
Nur gözlü bir çocuktur
Uyur ya geceler;
Rüya görür nur gözlüsünü

Bazen gece karanlığında

...
Devamını oku »

İlk 1652 1653 1654 1655 1656
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL