Geceler sonsuz değildir. albert camus

Mektup Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Mektup" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Mektup ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Mektup" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Mektup ile ilgili " 4102 " şiir aşağıdadır.
O bensiz yaşar ama ben onsuz cansızımdır..
Nereden başladıysam oradan bitiyorum.
Bir gergefin içinde yavaşça yitiyorum...
Takvimlerden yapraklar birer birer düşüyor,
Sonbahar ayrılığı benimle bölüşüyor.

...
Devamını oku »
lütfen bana bir haber et
do, re, mi fa, sol nihayet
nota nota gezdirmesen.

yüreğimde odacıklarda

...
Devamını oku »
Köyünde köpekler havlıyor gene
Yerli yerindedir hala tüm her şey
Arslan’ı çakallar avlıyor gene

Parayla tutulmuş sayın aydınlar

...
Devamını oku »

anama Mektup 2

yaşasaydın seksen sekizlik bir nine olacaktın

...
Devamını oku »
Birazcık dağıtsan bizlere Dayı!
Şefkatle düzlersen şu dikçe yolu
Kolayca çıkarız düzlere Dayı!



...
Devamını oku »
sevdanı işle nakış nakış
yalnızlığa inat içtenlikle
umut dolu geleceğe dair

bir mektup yaz kendine

...
Devamını oku »
Bakıyorum sağıma soluma
O sıcaklığın hiçbir şey de yok,
Özlüyorum anne seni.
Sana küsmelerimi bile,


...
Devamını oku »
bu günlerde hüzünlenmekte gelmiyor insanın içinden
gülmek bir de ağız dolusu gülmekte yok
şimdi her şey sustuklarında mı saklıdır
hep aynı yere bakan insanların farkındalığı?

...
Devamını oku »

İlk 185 186 187 188 189 190 191 192 193 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL