Denizin dibinde incilerle taşlar karışık bulunurlar. övülecek şeyler de kusur ve yanlışların arasında bulunur. mevlana

Kır Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kır" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kır ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kır" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kır ile ilgili " 10833 " şiir aşağıdadır.
Hiç bir tomurcuk açmamış,
Güneş doğmayı beklemede
Yıldızlar Ay'a zincirli duruyorlar
Parlamayı unutmuşlar belki de...


...
Devamını oku »
Ardından vuslata dalmam bilirsin
Bakışın ömürden ömür çaldırır
Giderken çağlayıp akmam bilirsin



...
Devamını oku »
mavi gökyüzü,
yağmur unutkan,
ve ben vantilatörün karşısında
ben şortlu, ben baygın,
yok mu bana ayıltan.

...
Devamını oku »
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
...
Devamını oku »
Öyküler kusan mağaranın tavanı;
En delisinden rüzgâr
Teğet geçerken sakilce,
Miğferinde yarım bir ok

...
Devamını oku »
Bin yerimden vurulsam da el kim ki
Ele değil ben kendime kırgınım
Yücelerden savrulmak ta nedir ki
Yele değil ben kendime kırgınım


...
Devamını oku »
I

yağmur dedi
görünmeyen bir ülke
yağınca su yeşilinin yalnızlığına

...
Devamını oku »
ellerinde kum lekesi / heybetli bir haykırış patlıyor burun deliklerinden
beni
en
temiz
yerimden

...
Devamını oku »
İstedim geleyim, seninle birlikte.

Gittiğin her yere, bende giderdim,
Bütün âlemleri, senle gezerdim.


...
Devamını oku »

İlk 390 391 392 393 394 395 396 397 398 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL