Yalnızca akıllılar düşünce sahibidirler. insanların geri kalanları düşüncelerinin tutsağıdır. coleridge

Ki Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ki" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ki ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ki" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ki ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
gece sessiz
sessiz bir rüzgar yaliyor etrafi
hafiften yagmur ciseliyor
yildizlar kaybolmus
gri bulutlar ardinda

...
Devamını oku »

Bugünlerde herkes doğru…
Sen doğrusun, ben doğruyum,
Onlar doğru,

...
Devamını oku »
Kirpiğin süzülünce tenhalığıma
Sinemde artçılar oluşturur
Unutuldu dediğim duygular

Karanlığın gelinidir artık

...
Devamını oku »
günah dolu yüreğime
dualarıma zehir kusan
Kalbimi satıyordum
hüzünlü yüzüm,
acı...

...
Devamını oku »
Hayatın yükünü sırta almışım.
Gurbette hayalin seyre dalmışım,
Nere gidip,kime derdim yanayım.?

Sen gideli dağlar düştü başıma,

...
Devamını oku »
YOLLARMI KAPAANDI MAHSURMU KALDIN
NEDEN BİRHOŞ BÖYLE DERBEDER OLDUN
SANADAMI FELEĞİN KİNİ VAR DI KARDAŞ

YILLARDIR DA SENİN HASRETİNE YANDIM

...
Devamını oku »
Şu dağlara vursam kendimi
Kimse bilmesin

Seni sevdiğimi haykırsam
kimse görmesin

...
Devamını oku »
Birkaç kişi olmadan önce,
Kardeştik,
Yedik içtik,
Birkaç kalleşe dönüşmeden önce…


...
Devamını oku »

İlk 1559 1560 1561 1562 1563
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL