Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
AŞKI DİVANE
Derin aşk duygusuyla yaşanmış bir aşk hikayesi...
24. Bölüm

24 BÖLÜM

31 Okuyucu
0 Beğeni
0 Yorum

Ertesi gün iş yerinde Hayrettin yine yanına yaklaştı.
“Selam Aygül! Kahve molasında beraber çıkar mıyız?” diye sordu, gözleri gülüyordu.
Aygül kısa bir tereddüt yaşadı; kalbi hâlâ Hacı Ahmet’i düşünüyordu.
Ama Hayrettin’in içtenliği ve neşesi, onu küçük bir anlığına da olsa rahatlatıyordu.

Molada birlikte yürürken Hayrettin, iş yerinin küçük şakalarını anlatıyor, Aygül’ü güldürüyordu.
Aygül de gülüyordu; ama her kahkahanın ardından kalbinde bir boşluk hissediyordu.
Gözlerini ufka çeviriyor, Ahmet’in sahildeki yalnız halini hatırlıyordu.

Hayrettin fark etmişti: Aygül bir anlığına gülümsüyor, sonra düşüncelere dalıyordu.
“Bir şey mi var Aygül?” diye sordu, sesi yumuşaktı.
Aygül, bir an durdu, sonra gülümsedi ve “Hayır, sadece dalıp gittim,” dedi.
Ama içinde bir fırtına kopuyordu:
Yeni bir arkadaş, yeni bir yakınlık… Ama kalbi hâlâ uzaklarda, başka bir sevgilideydi.

O an Aygül anladı ki, Almanya’da hayat onu değiştirecek, farklı ilişkiler kurmasına yol açacak, ama Hacı Ahmet’e olan sevgisi hâlâ sarsılmaz kalacaktı.
Hayrettin’in enerjisi ve yakınlığı ona mutluluk verebilirdi, ama gerçek aşk, uzakta bir yerde, Hacı Ahmet’teydi.




Yorum Yapın
Yorum yapabilmeniz için üye olmalısınız.
Yorumlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL