Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson

Güz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Güz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Güz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Güz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Güz ile ilgili " 15476 " şiir aşağıdadır.
Yeşil gözlerin ile güzele bakmaktasın
Dertleri çileleri ve aşk şarabını tatmaktasın
Güzel yüreğin ile onun için yanmaktasın
Bazı anda vehmine uyarak kaçmaktasın.


...
Devamını oku »
Gönül düşürdüğüm nazlı dilberin,
Çiçeği, çimeni, gülü riyasız.
Zülfüne dağ bağladığım bu yerin,
Bağrında yaşayan ölü riyasız.

...
Devamını oku »

siz
güzeldiniz
gülerdiniz de

...
Devamını oku »
Beydağı'nda dururum.
Bir gün olur
Malatya'ya gelirim.
Sen ağlama.
Yollarına ölürüm.

...
Devamını oku »
Kar altında kaldı güller.
Tüm renkleri soluverdi
Kalmadı o güzellikler.

Bu gönlümde açan sevgi

...
Devamını oku »
Hep sen li hayaller kuruyorum
Oysa dağların ardında,
Gerçeğinle yüz yüzesin
Belki ben
Aklına bile gelmiyorum

...
Devamını oku »
Bölerse o tatlı uykunu
Bilki düşünde ben saklanacağım....

Ve sen anlayamazsın
Ben o an neler yaşayacağım.

...
Devamını oku »
Ey Bugünleri bana reva gören güzel dilber,
Bilki ben senin degilim artık ellerin oldum...
Bir gün olsun çılgınca sevseydin benim gibisini
Gidermiydim hiç olurmuydum yad ellerin sevgilisi.

...
Devamını oku »

İlk 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL