Denizin dibinde incilerle taşlar karışık bulunurlar. övülecek şeyler de kusur ve yanlışların arasında bulunur. mevlana

Gün Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gün" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gün ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gün" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gün ile ilgili " 29499 " şiir aşağıdadır.
kendin için yaşayacağın
mesela saksıdaki çiçeklerin-
verdin mi suyunu
muhabbet kuşu konuşuyor mu
duydun mu onu

...
Devamını oku »
İçimizdeki düşman, düşmana yaptı alkış
Sokakların başları inzibatla doluydu
Bizim saraylılar da ortama gayet uydu



...
Devamını oku »
Gün gelir herşey unutulur!

Geçen zamanın faturası,
Çok ağır olur.


...
Devamını oku »
Her biri birer yıldız, karanlıkta parlayan.
Haniye'nin gözlerinde, tekbirlerle yükselir,
İlahi bir ders, ruhumu aydınlatan.

Her bir şehit, birer fidan toprağa düşen,

...
Devamını oku »
Bize değmeyen yılan
Duyarsız kalırsanız
Bizde oluruz talan.

Coğrafyamız kaynıyor

...
Devamını oku »
Yar bu MÜBAREK GÜNDE
Gülüm beni aldin gittin
BU MÜBAREK GÜNDE

Üzülme demeyin boşa

...
Devamını oku »
dalgalar sürükler beni
her güneş batışında
yine ararım seni

gönlüm senden ayrılmaz

...
Devamını oku »
Veda edeceğiz yalan dünyaya
Azrail der bir gün eller havaya
Herkes Yaradan'a teslim olacak(müzikli)

24.07.2013 Saat: 13:19

...
Devamını oku »

Bu gün;

Mecidiyeköy’den Şişliye yürüdüm.

...
Devamını oku »

İlk 309 310 311 312 313 314 315 316 317 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL