Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld

Giz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Giz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Giz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Giz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Giz ile ilgili " 2407 " şiir aşağıdadır.
Kaybetmiş bir şehrin denizlerinde kayboluyorum
Sonra üşüyor bütün papatyalar baharın koynunda
Ne garip sevdam , ne garip
Saklımda kalan son bir söz oluyor adın
Gidiyor bütün kırlangıçlar

...
Devamını oku »
cemre cemre yağardın ya,

bir masum buse tadında, yüreğime.


...
Devamını oku »
...Bilmiyorum.
Sevdiğimize çok güvendiğimizdenmidir yoksa,
İlk ,biz vuruluruz sırtımızdan...
Mahsum görüldüğümüzden olmalı yada,
Bilmiyorum ama bunda bir şey,

...
Devamını oku »
Bu çiçek ki hepsinden farklıdır
Gül mü desem, lale mi, sümbül mü
O ne diller şakıyan bülbül mü
Bu çiçeğin saçları sırmadır
Ayakta halhal

...
Devamını oku »
Geçen yıllarım
Dertlerimle baş başa kaldım
Yürekten ağladıkça
İçten içe yandım
Belki geçer diye sandım

...
Devamını oku »
Dudaklarında ki gülüş
Sen misin o kız
Yüreğime işledin nakış nakış

Sevginin yücesini buldum sende

...
Devamını oku »
Bir bilsen nasıl da özledim
Gidişin oldu tükenişim
Gözyaşımı gözden gizli silenim…

Seninle umutlarımı yeşertmiştim

...
Devamını oku »
Bu adamı kovun diyorum siteden yoksa ben kaçacağım baş belası ..her şeyime bir kulp takıyor..Devlette su işlerinde çalışyormuş çok dua alıyorum diye gururla anlattı..bastığı yerde ot bitmez.Hey büyük Allahım toynak kim su işi kim diyecektim...festivalde gizemlinin arkasına sığınmış ikide bir bilesun….hemşerimdur….bakasın…..toprağımdur.o benu çok sever o benum kizimdur dedi durdu. Tanışmalar ilerledikçe toynağın yıldızı kaydı….gizemli bizleride toynaktan çok sevdi…bir alındıki hiç sorma… tabi saatler geçince bizimkinde eksen kaymaları başlıyordu….
kızımız da şiir istiyorum diyordu....hemen bir ayak verdi...başladık atışmaya...……Bir önceki şiirim mavi böcek aldı bu şiirimde herhalde mor böcek alır…bu böcekler toynağı sokar inşallah….

HEM GİZEMLİ HEM SEVİMLİ

...
Devamını oku »
Kara benziyor ,yaza benziyor, ışığa
Koluna giriyorum yürüyen zamanın
Çekiyor beni, sevinç dolu bir boşluğa..

Hangi mevsimdir ihtiyarlık

...
Devamını oku »
Nice dağlar içinde akan pınarlar gizli.
Nice gülen gözlerin ardında amansız kin,
Nice çatık kaşların altında yâr'lar gizli.

24.7.2010 feyzi kanra

...
Devamını oku »

İlk 184 185 186 187 188 189 190 191 192 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL