Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)

Git Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Git" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Git ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Git" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Git ile ilgili " 16888 " şiir aşağıdadır.
Yine ben geldim
Aslında Yazamayacak kadar takatsizim
Biraz yorgun
biraz kırgın
ve kendime de bir okadar da kızgınım

...
Devamını oku »
Alayla bakma, gülme artık

Aşkım dağa,


...
Devamını oku »
Sokulma yanıma çek git be zalim.
Vurdun kelepçeyi elim bağlattın.
Takılma koluma çek git be zalim.

Güzel sözlerime darıldın küstün.

...
Devamını oku »
Ağır ağır işte, hiç gitmeyecekmiş gibi..
Gitme diyemiyeceğim kadar gitmiyormuş gibi,
Varacağı yere,
Sırtlandı bendeki beni,
Öyle bir gitti ki,

...
Devamını oku »
Altında kalıyorum her anının…
Dumanı hala tüten bir dağ eviyim.
Henüz yeni terk edilmişim.
Bir alev düşmüş de yüreğime,
Ben anca fark etmişim.

...
Devamını oku »
Bahar geldi, bilirim gitmek istersin
Git! Daha durman kabahet
Ruhun telaşda, kal desem de faydası yok
gitmeyi denerken bahanesi çok

...
Devamını oku »
Neyleyim bağı bostanı içinde sen olmayınca
Neyleyim gülü dikeni yaprağı sen olmayınca
Neyleyin o bağda öten bülbülü sen duymayınca
Sensizlik bana haram gitme gel ne olursun


...
Devamını oku »
...
Diyorum ki;
Göç edelim sevgisizlik diyarından
açalım cömertçe ellerimizi sevgiye.


...
Devamını oku »

İlk 598 599 600 601 602 603 604 605 606 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL