Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir

Git Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Git" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Git ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Git" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Git ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Ağlayan gözlerime gülmeyi ancak sen öğretirsin
Gitme sakın yanıbaşımdan
Ateşler içinde bırakıp beni;etme mutluluk yolundan

Gözlerini gözlerimden biran bile ayırma

...
Devamını oku »
giriverdin hayatıma
birden, aniden
aydınlandım

gidiverdin

...
Devamını oku »
Sensizlik öyle acı kimseye anlatamam…
Tam uçacaken senle kırıldı kanatlarım.
Yarım arım namusum;
Lâkin,yüreğim masum.
Hâlâ almıyor usum,

...
Devamını oku »
Bıraktığını bulmanın garantisi yok,

Kırk düşün bir söyle aman bebeğim,


...
Devamını oku »
çekip gitme yine buralardan
şehrin bir yerlerine yağmur yağmasın
üç sokak ötemizde kirli paslı bir liman
karanlık bir gemide kimsesiz yolculuklar doğmasın
yine çekip gitme buralardan

...
Devamını oku »



günler el değdikçe gölgeme

...
Devamını oku »

Mendirekte dizilmiş
Karabataklar arasında
Seyre dalmış serçe yüreğim

...
Devamını oku »
Düşüncem gitti uzaklara
Memleketin kurtuluşuna
Birde kuruluşuna
Savaşlar yapıldı
Düşmanlardan kurtuldu…

...
Devamını oku »

İlk 432 433 434 435 436
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL