Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)

Git Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Git" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Git ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Git" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Git ile ilgili " 16889 " şiir aşağıdadır.
Tüm kalp kırıklarımla,
Kursağımda birikmiş uktelerle,
Yamalı, yırtık hayallerle,
Gitmem gerek sevgili, gitmem gerek.


...
Devamını oku »
KİMSİN NESİN TANIMADAN BİLMEDEN DAHA
KAYDI GÖZLERİM GÖZLERİNE
ELLERİM TUTTU ELLERİNİ
ÜRKEKK VE ENDİŞELİ HALİN VARDI
GİDECEK GİBİYDİN

...
Devamını oku »
Gittin birgün...
Sanki bu şehirden kaçarcasına,
Sessiz, habersiz bir kaçıştı bu..!
Ve seni korkutan şey;
Yanlızlığındı ; çaresizliğin..!

...
Devamını oku »
Son bir kahvaltı yapardık beraber
Yeşil zeytini ikimiz de severdik
Domates yoksa eksik olurdu soframız
Çayın en güzelini sen demlerdin
Bir bardak daha dökseydin

...
Devamını oku »
Biraktim ellerimi coktan birakmis ellerini
Yoruldum
Gucum kalmadi artik
Hadi git
Git yedi kat yabanci ellere

...
Devamını oku »
Kalbim cansız,canlanırsın canımsın,
Mütebessim gülüşlerin var,canımsın,
Gözlerin ab-ı hayat verir,canımsın,
Aşkım,ölmek,ötelere gitmek isterim.

...
Devamını oku »
Anlamadınsa insan kıymetini,
Ulaşamadınsa insan sevgisine,
Durma burda, durma git!

Eğer aşkın hazzına varamadınsa,

...
Devamını oku »
gittin.sevdin de ne oldu?

evet sevdiği için suçlanan bir yüreksin sen
ve evet hep suçlanacaksın
yüreksin sen işin bu biliyorum

...
Devamını oku »
BİTECEKSEN ORDA BİT!
SONRASINI DÜŞÜNME HİÇ.
YÜREĞİNİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT.



...
Devamını oku »

İlk 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL