Önemli olan insanlar, diğer herkesin önemli olduğunun da en çok farkında olanlardır. robert zend

Gibi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gibi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gibi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gibi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gibi ile ilgili " 13393 " şiir aşağıdadır.
ertelenmiş bir zamanın
aralık ayazında'


eli yüzü sana benzeyen vedalar doğuruyorum yine

...
Devamını oku »

Korkunca geçer sanıyor insan
veya korkutulunca
kolay aslında dalından bir umut koparmak

...
Devamını oku »
Bildiğim ama
Tarifini edemediğim
Geçmek bilmeyen
Tuhaf bir durum var
Pazartesi gibi

...
Devamını oku »
Zamanı gömdüm iklimlerin loş döşüne
Korkular sardı gölgelendiği saatlerde
Hani hep yanı başımda olacaktın ya
Bak yokluğuna gömdün sahi neredesin


...
Devamını oku »
Yıllar mı eskiyor biz mi?
Nerede sıcacık sohbetler?
Nerede penceremizde ki aydınlık kar?
Üşürdük Necati Cumalı gibi

...
Devamını oku »
Mazlumlara düşman gibi zalim yoldaşı gibisin
Şeytandan önce doğmuşsun büyük gardaşı gibisin
Yerin namertte başköşe sanki sırdaşı gibisin
Karıştırdın ortalığı çıbanın başı gibisin
Yüzünü gören çekinir dibeğin taşı gibisin

...
Devamını oku »
Yüreğimde götürdüğüm seni,
Can evimde taşıyacağıma;

Sol yanımda taşıdığım emanetin hasreti,
Kor gibi,yakar oldu bedenimi,

...
Devamını oku »

İlk 715 716 717 718 719 720 721 722 723 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL