Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir

GECE Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "GECE" terimini içeren şiirler listelenmektedir. GECE ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "GECE" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. GECE ile ilgili " 18742 " şiir aşağıdadır.
Soğuk gecelerde aşkının ateşiyle ısındım
Sesinle mest oldum
Sabahları kendimi kaybettim geceleri sende buldum



...
Devamını oku »
her kaldırım taşını
her sokak lambasını
otobüsten inince
kaç adım sonra
eve girdiğini

...
Devamını oku »
(Uykular bozmaz asla geceyi
Neyle uyursan onunla uyanırsın
Tam bir gece sürer o ruh hali
Odur rüyan onu sayıklarsın )


...
Devamını oku »
Eski tezgâhlarda dokuduğum saçak desenlerine
Işıltılı ipek gözlerini çizmiştim
Sevgilim acılarla dolu şiirler ezberimde

Döndükçe gres yağını ezen dişliler gibi

...
Devamını oku »
Mahkum oluyor,yavaş,yavaş,
Zamanın en ağır karanlığına,
Bekliyor pusularında,
Kan kırmızıya çalan gözleri.
Umudun,kırılgan çıplaklığı,

...
Devamını oku »
HER YER YAĞMURDAN ISLANMIŞ
GÖZLERİM YAŞLARLA DOLU
DİZLERİMDE HAL KALMAMIŞ

BİRAZDAN SABAH OLACAK

...
Devamını oku »
Çay diye iç,
Varamadım demine,
Yar diye hiç,



...
Devamını oku »
Adını şarkılara katacağım
Yakamozlar toplayıp denizlerden
Başını ışıl ışıl taçlandıracağım

Gülleri dikeniyle seçeceğim

...
Devamını oku »
Bir çeşit Karanlık yükseliyor
Kokusu bile ölüm gibi
Bir zamanlar sevdiğim şehrin

Günü hissedemiyorken

...
Devamını oku »

İlk 1835 1836 1837 1838 1839 1840 1841 1842 1843 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL