Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir

Dur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Dur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Dur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Dur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Dur ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Ey ulu Türk xalqım!- verib əl-ələ,
Millətin ayağa duran vaxdıdır.
Qolları zəncirdən azad eyləyib,
Zərbəni hədəfə vuran vaxdıdır.

...
Devamını oku »
Yavrularım, diye diye ağladı.
Kimse kulak asmıyor ki çağrına,
Feryadı, figanı, yürek dağladı.

Ailesi, rahat etsin niyeti,

...
Devamını oku »
Hüznüme vurgun günün son demiyim yorgunum
Dert doluyum ben bugün gözyaşıyım yağmurum
Dillere destan olan aşk gibiyim yorgunum.

Nurcan TALAY

...
Devamını oku »
Taht kurmuşun sevdam
Salınarak dolanırsın damarlarımda
Açan çiçek gibi kokuların dağılır
Dalları serilir hücrelerime yüreğimde aşk keyfini sürer


...
Devamını oku »
Söyle namız kılmaz mısın?
Sen ibadet bilmez misin?
Abdestin al kıbleye dur,
Çalar bir gün İsrafil sür.


...
Devamını oku »
Çok bekledim seni kalp durağında.
Özlem diyarında inledi kalbim
Çok bekledim seni kalp durağında.

Acı içindeyken peşinden koştum

...
Devamını oku »
İnsan meraklıdır, sorular sorar
Ölüm nedir?, kim ne zaman ölür
Ölümden sonra hayat var mıdır,?
Diyenin,ölünce, hayretten ağzı açık kalır

...
Devamını oku »
Bana bir dokun
Uzak durma sevdiğim
Yanıma sokul

Yüzünden gülücükler

...
Devamını oku »

İlk 342 343 344 345 346
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL