Kendinizi temiz ve parlak tutsanız iyi edersiniz; çünkü arkasına geçip dünyayı görmeniz gereken pencere sizsiniz. george bernard shaw

Can Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Can" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Can ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Can" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Can ile ilgili " 15227 " şiir aşağıdadır.
Dün kumsalda güneşleniyordum ve kirletiyorum tekrar kendimi sınırlarımı aşarak.Böyle olmalı çünkü yaşamak böyle birşey.Güneş yok bile şimdi hayatımda çünkü metrolara gürültüye ve tartışmalara kiraladım bu gün kendimi ve yapmacık selamlaşmalara.
Kaldırımlarda bahardan başka herşey var ve çantalarda sayfa sayfa gerçekler.Kendimizin kalpazanıyız ve daha sevimli sahteliklerimiz.
İpotekli düşüncelerimiz ve çoğumuz tezgahta avuçlarımız arasında korumaya çalışıyoruz birazımızı.
Bana gerçekliğini gösterme nasılsa onu kendime uyarlarım başkalarıda öyle.İnsan insanın istasyonudur ve yüreğinden bir nehir akar her insanın kelimelerden . Bu gün özlüyorsam seni hala belki bu nehirden.
Hayat düğüm üstüne düğüm atıyor bize ve biz bir ip canbazıyız kendimizde.Düğümlerimizi çözsek de canbazlık yapmalıyız ve sahtekarlık.Kendimize de.

...
Devamını oku »
Gönül penceresini açtı da,
İçeriye temiz ezan girdi.
Kalbindeki taşı, O ilahi cerraha aldırdı da,
Kindarlık sancısı öldü.


...
Devamını oku »
her zaman her yerde savundum seni
canimdan otesin canim turkiyem
yoluna eylerim bedeni ten’i
canimdan otesin canim tukiyem

...
Devamını oku »
İmdadımıza koşmaya hazırdır
Hemşiresi, doktoru, serumu aşkın
Sonbaharımızı som bahar eder
Sarar gönlümüzün yarasını
Ondadır dertlerinin dermanı

...
Devamını oku »
Aşk acısı göreceksin
Karşılıksız sevdim diye
Neler çektim bileceksin

Bu öyle zor bir duygu ki

...
Devamını oku »

Sevdim Baku Biskek’iBbuhara’yi Taskent’i
Lakin en guzelidir benim canim turkiyem
Goynumun sultanidir ankaradir baskent’i

...
Devamını oku »
Oy benim canım yengem
Sen hamur mu yoğurdun
Bu yaşta börek yapıp
Karnımızı doyurdun

...
Devamını oku »
Mazeret ararsan her zaman vardır
Selam da vermezsin, canın sağ olsun!
Yerimiz geniş de, zamanın dardır
Erkâna girmezsin, canın sağ olsun!

...
Devamını oku »
Rabbim seni nurundan yaratmistir var etmis
Canli cansiz her bir sey vede yediden yetmis
Seninle bu cihanda her bir kotuluk bitmis
---Onsekiz bin alemler ummetin sana gurban

...
Devamını oku »

İlk 134 135 136 137 138 139 140 141 142 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL