İnsan yaşadığı anlarda değil yaşamadığı anlarda ihtiyarlar. iskoçya sözü

Ayrıl Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ayrıl" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ayrıl ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ayrıl" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ayrıl ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
DEĞERLİ DOSTLAR, YUKARIDA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE BU BİR """"ÇERÇEVE"""""ŞİİRDİR.dört tarafı aynı dize ile ÇERÇEVELENMİŞTİR. BANA AİT BİR ŞİİR TARZI OLUP, İLK ŞİİRİN, HER DİZESİ, AYRI BİR ÇERÇEVEYİ OLUŞTURUR. BU ŞİİR 38 ŞİİRDEN OLUŞMAKTADIR. HER ÇERÇEVE HARF SAYISI KADAR ŞİİR OLUR. BÖYLECE SONU GELMEZ. YANİ SINIRSIZ VE SONSUZ BİR ŞİİR TÜRÜDÜR. BUNU ARI KOVANINDAKİ BAL ÇERÇEVELERİNE DE BENZETEBİLİRİZ. BOŞ ÇERÇEVEYİ ARILAR DOLDURUR. BİZİM ÇERÇEVEYİ DE HARFLER, SÖZLER DOLDURUYOR.
---------------------------------------------------------------------------------------
DİĞER TARAFTAN….BU ŞİİRDE HECE VARDIR. 16 HECELİ ŞİİRDİR.HER ŞİİR BU KURALA DAHİLDİR…SADECE UYAK-(kafiye) yoktur…zorluğuda
Buradadır….Denemek isteyenler kolay gelsin)
---------------------------------------------------------------------------------------

...
Devamını oku »
Kalemimden damladı.
Sözler şekillenip,
Hüzünlü hâl aldı.

Aşk ve Ayrılık,

...
Devamını oku »
İşlendin ruhuma çıkmazsın tenden
Armağandır canım buyur al benden
Ölümüne sevdik ayrılmayız biz,,

Bitimsiz sevdamız sonsuzlara dek

...
Devamını oku »
Bir çırpıda
Seni nasılda sarıp sarmalıyor şimdi ellerim
Hiç titremeden

Çömez bir sevdanın ayrılığı yakarken gözbebeklerimi

...
Devamını oku »
KARŞIMDA HAYALİN.
VERDİĞİN SÖZLER KULAKLARIMDA BİR BUSE
ŞİMDİ NERDESİN…

AKLINA GELİR MİYDİ BİR GÜN AYRILIK OLACAĞI,

...
Devamını oku »
Bir gün buralardan kovsalar beni
Yine ayrılmazam kendi özümden
Çekip silahını vursalar beni
Yine ayrılmazam kendi özümden


...
Devamını oku »
Kaç gece ağlayacağım eski mesajlarını okurken telefonun ışığında.
Kaç yıl girecek sonsuz aşkımızın arasına.
Kaç ilke başlayacağım sonu olmayan.
Bilmem yokluğuna nasıl dayanacağım.
Kaç cümle daha kuracağım öznesi sen olan.

...
Devamını oku »
kırılan sesimize dokunuyordu ayrılık
uzun yol türküleri dilimizde
gurbete
ekmek derdi

...
Devamını oku »
çok zor ...
seni sensiz,
gizlice yaşamak ...
çok zor...!
sevdiğim insanı defalarca silip

...
Devamını oku »

İlk 261 262 263 264 265
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL