MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Me
EY ÜLKEM KADINI KORU VE KADIN HAKLARINI SAVUNMAKTAN KORKMA
Memuratör

EY ÜLKEM KADINI KORU VE KADIN HAKLARINI SAVUNMAKTAN KORKMA


Þiir Adýna Bir Düz Yazý

EY ÜLKEM KADINI KORU VE KADIN HAKLARINI SAVUNMAKTAN KORKMA
EY ÜLKEM KADIN BUNLARA LAYIK DEÐÝL

Özgecan ARSLAN Kýzýmýza Rabbimden Gani Gani Rahmet diliyorum.
Bu sapýk canilerinde Allah’ýmýn Gaffar ismi þerifi ile kahretmesini dileyerek lanetliyorum. Maalesef bir canýn daha yaþamýn baharýnda yitip gitmesine sebep oldular. Þu kanunlarý çýkarýn artýk idamsa idam hadýmsa hadým cezalar caydýrýcý olmadýktan sonra bu sapýklarýn bu sapýklýklarýn önüne nasýl geçilecek. Kadýn istediði saat istediði zaman dýþarý çýkamayacak mý? Yazýklar olsun milyon kez bu canilere bu sapýklara ölüm bile az gelir bu karakter yoksun bozuk kafalýlara
Çok güzel bir ülkede ama garipliklerinde istemediðin kadar bol olduðu bir ülkede yaþýyoruz. Kadýn hakký diyoruz, Kadýn anadýr, yardýr kýzýmýz kýz kardeþimiz diyoruz ama Ülkemizde daha hala ortaçað karanlýðýnda yaþayan ya da öyle düþünen insanlarýmýz var. Kadýný cinsel sömürü aracý gören bir sürü zihniyet þu anda her ülkede olduðu gibi bizim ülkemizde de yaþýyor ama Müslüman olan ülkemizde kadýný sadece cinsel sömürü aracý gören zihniyette neler var neler þu ortalýkta bolca çalýnan bazý türkü þarkýlara bakýn kadýný cinsel sömürü aracý olarak o sözlerinde hayretle görürsünüz ve ne demek istediðimi anlarsýnýz. Yine kadýný Cinsel sömürü aracý gören Bazý dizilere ya da sinema filmlerine bakýn hep kadýný sanki sadece cinselliði için sevilecek bir kiþi olarak gösterilmek istendiðini göreceksiniz. Hangi yanlýþý sayayým size deve misali nere doðru kalmýþ, hani ne kanun ne yasa kalmýþ ortada birileri bunlara ne zaman dur diyecek.
Kadýný itelenen, kakýlan kalk deyince kalk, otur deyince oturacak diyen deðiþik bir zihniyette olan insanlar yaþýyor ülkemizde. Bu zihniyetin yaþandýðý ve yeterli eðitimin ailede ya da öðretim sisteminde verilmediði insanlar.
Ne kadar yorgun olursa olsun, koma hali hastalýðý hariç, ne kadar hasta olursa olsun, heyt yakarým yýkarým kýrarým narasý atarak kalk bugün benim caným þunu istemiyor þunu þunu yapmazsan yiyeceðin köteði sen bilirsin diyen kimi zaman anasýna, kimi zaman hanýmýna, kimi zaman bacýsýna kýzýna bazen hepsine gerilimler yaþatan erkeklerimiz var.
Aldatan erkeði hiç saymayayým zaten týrlara doldursan ve erkek egemen bir toplumda erkek deðil mi sapýk mantýðý, evli olup da karýsýný aldatan sapýk erkekleri uçaklara doldursan çekmez, Soruyorum size þimdi bazý istisnalar hariç en zayýf erkeðin en güçlü kadýna bir kavgada gücü yetebilir mi yetmez mi acaba bu yiðitlik midir? Sapýklarýn sapýklýklarýn haddinin hesabýnýn kalmadýðý bu ülkede bu zulme bu þiddete kim dur diyecek. Bu tecavüzcü ahlaksýz insan bozmalarýna ne zamana kadar aðýr ceza verilmeyecek.
Kadýn Hassaslarýn Hasý, Haslarýn hasýdýr. YARATAN RABBÝMÝZ ALLAH (C.C) BEN SÝZE KADINLARI EMANET OLARAK VERDÝM DEDÝÐÝNÝ? Bilmeyen var mý? Cevabý vereyim herkes biliyor. Ahirette Emanetin hesabý nasýl verilir. Düþünen var mý.? Bu soruya herkes kendi cevabýný versin.
Burada katledilen kadýnlarý da ayrýca hatýrlatmak istiyorum. YÝNE YÜCE DÝNÝMÝZ ÝSLAM “BÝR ÝNSANI ÖLDÜREN BÜTÜN ÝNSANLIÐI ÖLDÜRMÜÞ GÝBÝDÝR” DEMÝYOR MU? TABÝKÝ DÝYOR.
Bir zalim karþýna çýktýðýnda bir Piskopat karþýna çýktýðýnda ne yapýyorsun. Yiðitliðin neresindesin,
Bana cevabýný bilenler varsa versin, ben biliyorum ama o orada kalsýn.
Evi için, eþi için elinden geldiðinin fazlasýný yapmaya çalýþan kadýnlarýmýza reva görülene bak. Peygamberimiz hiçbir hanýmýna en ufak bir þiddette bulunmamýþtýr
Dinimiz ne diyor
“ BÝR KÝMSENÝN AÝLESÝNE VERDÝÐÝ EZÝYET AHÝRETTE ONA CEZA OLARAK YETECEKTÝR DÝYOR” BAÞKA NE DÝYOR “CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA DÝYOR”
BAÞKA NE DÝYOR “SÝZÝN EN ÝYÝNÝZ AÝLESÝNE ÝYÝ DAVRANINIZDIR” DÝYOR
Daha ne deyim daha ne söyleyeyim. Yazýnýn Yorumunu size býrakýyorum.

CAKSU-MEMURATÖR


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.