MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ŞAİR ABDÜLKADİR GÜLER'E YAZAR ORHAN KEMAL ŞİİR ÖDÜLÜ
abdülkadir Güler

ŞAİR ABDÜLKADİR GÜLER'E YAZAR ORHAN KEMAL ŞİİR ÖDÜLÜ



HABER
**************:
CEYHAN ÞAÝRLER ve OZANLAR DERNEÐÝ’NDEN
YAZARIMIZ ABDÜLKADÝR GÜLER’E
ORHAN KEMAL ÞÝÝR ÖDÜLÜ

Adana / Ceyhan Þairler, Ozanlar ve Yazarlar Derneði bu yýlki faaliyetleri arasýnda 1.YILANKALE ÞAHMARAN ÞÝÝR YARIÞMASI düzenledi. Yarýþmanýn töreni Ceyhan Belediyesi ve Þairler Ozanlar ve Yazarlar Derneðinin katkýlarýyla 22 Mayýs 2010 günü yapýlan bir törenle ödüller sahipleriyle buluþtu. Açýlýþ Ceyhan Belediye baþkaný Hüseyin Sözlü ve dernek baþkaný þair Baki Yýldýrým’ýn konuþmalarýyla baþladý.

Yazarýmýz Abdülkadir GÜLER, aldýðý bu ödül konusunda þunlarý söyledi:

Bu yýl birçok etkinliklere katýldým, gittiðim yerlerde Ýlçemiz SÖKE’NÝN adýný onurla tanýtmaya çalýþtým. Ceyhan’a da gitmeði çok arzu ederdim. Çünkü bana Çukurova gibi bir yerden ünlü YAZAR ORHAN KEMAL adýna verilen bu þiir ödülünü çok manidar ve önemli görüyorum.. Bugüne kadar birçok ödül aldým Çukurovalý tanýnmýþ öykü ve roman yazarý Orhan Kemal adýna aldýðým bu ödül bana daha fazla moral veriyor ve çalýþmalarýma güç katýyor” dedikten sonra sözlerine þöyle devam etti Abdülkadir Güler:

“ Yoðun iþlerim nedeniyle Ceyhan’a gidemedim. Benim adýma Söke Þairler ve Yazarlar Derneði Baþkan Yardýmcýsý arkadaþýmýz Cemal Þimþek, bu etkinliye konuk olarak davet edilmiþti. Ödülümün benim adýma almasýný rica ettim. O’da sað olsun Ceyhan’a kadar giderek bu anlamlý þiir dinletisine katýldý, aldýðým ödülle birlikte Söke’ye döndü..

Bu ödülü 29 Mayýs 2010 günü Söke Þairler ve Yazarlar Derneði’nde bizim Dernek Baþka Tülay Sarayköylü’nün bizzat elinden bu ödül bana verildi. Ben de bu anlamlý ödülü Sökeli Þairler ve yazarlar adýna alýyorum, bu konu da Cemal Þimþek Bey’ e tüm emeði geçenlere de teþekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yazarýmýz Abdülkadir Güler’in Adana / Ceyhan Þairler, Ozanlar ve Yazarlar Derneði’nden hem de ünlü yazar ORHAN KEMAL adýna almýþ olduðu bu þiir ödülünden dolayý, Söke Ekspres gazetesi ve Adana’da yayýmlanan Güney HÂKÝMÝYET Gazetesi yazarlarýmýzdan Derneðimiz Haysiyet Divaný Üyesi ve Derneðimiz kurucularýndan Þair Abdülkadir Güler’in bu baþarýsýný içtenlikle kutluyor, baþarýlarýnýn devamýný diliyoruz.

Haber: Cemal ÞÝMÞEK
Söke Þairler veYazarlar Derneði 2.Baþkaný.


Soldan saða:
AþýrTunca, Abdülkadir Güler, Tülay Sarayköylü, Yaþar Çaðbayýr
ve Cemal þimþek görülüyor.








Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.