MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

BİR MUAMMA
kader oyuncusu

BİR MUAMMA




Gecenin bir yarýsý ben hala beklemekte,geçmek bilmiyor zaman.Bu saatlerde tükenecek elbet yeni saatler eklenecek hoyrat zamana.
Oturduðum masa baþýnda elimde tükenmeyen kalemim ve dilimden düþmeyen sen satýrlarýmda.Yazýyorum geldiðince elimden geçmiþten,gelecekten.En çokta sen anlatýlýyorsun beyaz sayfamda koca yüreðin ekleniyor.
Dýþarýda zemheriden bir hava.Cama uhllyorum ismini yazýyorum.Aklým,fikrim yine sen.Efkar geziyor dörtbir yanýmda.Hüzün gizlenmiþ akan gözdamlalarýmda...
Bende ki resmine takýlýyor gözlerim,dalýyorum denizlere,belkide derinlerdeyim kimbilir.
Sevmediðim halde bir yudum içmek istiyorum.Hani derler ya kimi dertten içer,kimi neþe’den.
Bense yokluðunda içiyorum.Bir yudum derken kesilmiyor kadehlerin arkasý.Ve neredeyse þiþe vuruyor dibe.
Biraz çakýr keyif misali dilimde sevdiðimiz naðme söyler dururum inceden,derinden.O an kalemi býraktým elimden dedimya biraz çakýr keyif misali olmuþum.Gözlerim ýslanýyor ben istemeden.
Akýyor gözpýnarlarýmdan damlalar.Yüreðim acýyor,yanýyor içim.
Çaresizliðin demi çökmüþ üzerime,kahrediyor.Bir ara hafif bir tebessüm dudaklarýmda,adýn geldi sevdiðim dilimin ucuna sakladým çýkarmadým dýþarýya sen bana aittin her ne olursa.
Dýþarýdan ayak sesine takýlýyor kulaklarým sen farzedif koþuyorum kapýya.Boynu bükük bir dönüþle anlýyorum ki gelmen imkansýz oysa.
Ben yinede bekliyorum seni bir gün,bir yerde,b,r þekilde karþýlacaðýz.Önce gözlerinin içine bakacaðým.Ellerimi uzatýp ellerine birden boynuna sarýlacaðým.Umudum hala var içimde.Seninle ANSIZIN KAVUÞACAÐIM...

KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM! ! !

YAZAN:KADER OYUNCUSU
ÝZMÝR



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.