Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
kalpcini
kalpcini

Uyku Vakti

Yorum

Uyku Vakti

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

856

Okunma

Uyku Vakti

Uyumak istiyorum. Sarhoş olmak uyku sersemi olmak. . kanepede öylece gözlerimi yummak hiçbir şeyi düşünmemek. Dalmak istiyorum rüyalara amaçsızca uykulu gözlerle MFÖ ’ den Sarı Laleri dinlemek istiyorum. Esnemek istiyorum. birden nefes alıp yavaşça vermek.Müziğin kulağımdan kayboluşunu hissetmek istiyorum yavaşça.gecenin karanlığını dinlemek istiyorum.Sessizliği. . .Siz hiç sessizliği dinlediniz mi? Peki ya karanlığı? Uyumaya çalışırken kulağınızdaki hafif çınlama sesini duymak istiyorum. Beynimi durdurmak istiyorum beynimi. gözlerimi de kapatmak .uyumak istiyorum ben , bir daha uyanmamak için. . .

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Uyku vakti Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Uyku vakti yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uyku Vakti yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
7TEPE
7TEPE, @7tepe
29.5.2012 17:20:56
ya tamam uyu da bidaha uyanmayınca o sakat iş...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL