İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
MF.G
MF.G

kilis ekrem çetin lisesi ( festival tadında)

Yorum

kilis ekrem çetin lisesi ( festival tadında)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1099

Okunma

kilis ekrem çetin lisesi ( festival tadında)

dün gece bir konferans konser karışımı bir şenliğe katıldım.ama şunu belirtmeliyim ki böyle konferansların veya toplantıların işte adı her neyse çoğaltılması ve yeni gençliğe bunu en iyi şekilde tanıttırılması gerektiğini düşünüyorum. günümüz de böyle ortamları görmek gün gectikçe zorlaşıyor. o toplantıda yer alan ve bunu ğelenek haline getirilmesi dileğiyle tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.ekrem çetin lisesi tarafından düzenlenen bir nevi okul şenliği adı altında sunulan ama gerçek manada 18 mart çanakkale anısına düzenlenen bir şiir ve müzik dinletisi düzenlendi.
okul ve öğrencilerin amatör olduğu anlaşılan gösteri yine de çok iyi yapıldı diyebiliriz.kısa bir giriş ve akabinde kilis 7 aralık üniversitesi konsevetuar öğrencileri tarafında küçük bir türkü seslendirildi.ortamın havası ve arkadaşların çabası ortamı daha da çekici kılıyordu.
öğretmenler ve öğrenciler eşliğinde gösterilen bu şölenin insanlar tarafından iyi anlaşılmadığı çok belliydi ki zaten öğretmen evinden yapılan sanatsal eğlencede kilis halkından ve kilis de hiç bir sosyal aktivitenin olmadığından sıkılan üniversite öğrencilerinden kimse yoktu....bu bağlamda ekrem çetin lisesinin yapmış olduğu bu gösteri sürekli bir şeylerde sorun arayan kişilre çok güzel bir cevap olarak verildi....çok isterdim bütün her yerin dolup güzel bir dinletinin insanlara sunulmasını ...dinleti güzel oldu fakat dinleyen kulakların yetersizliği gösterilen özenin önüne geçti..

öncelikle o sahnede görev alan bütün öğrencileri teprik ediyor ve bu gibi gösteri ve kutlamaların devamının gelmesini diliyorum...ben faruk gülten kilis ekrem cetin lisesi sosyal bilimler bölümünden mezun oldum ve eski okulumun yapmış olduğu bu olaydan dolayı onları kutlarım...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kilis ekrem çetin lisesi ( festival tadında) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kilis ekrem çetin lisesi ( festival tadında) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kilis ekrem çetin lisesi ( festival tadında) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL