Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kimyagererol
kimyagererol

AŞKINA SUSAMIŞ --

Yorum

AŞKINA SUSAMIŞ --

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

887

Okunma

AŞKINA SUSAMIŞ --

‎---AŞKINA SUSAMIŞ --

Sakladim arzu dolu sozcuklerimi
Dudaklarinin ask kokan pinarina
Sakladim sicak nefesimi
Kugu boynunun cennetine
Konarim aska susamis ari gibi gül dudaklarına
Sakladım sarılmalarımı bir dahaki dogacak yıllarıma
Sakladim dokunuslarimi ipek teninin güllll bahcesine
Yanıyor içim senin hasretinle dargınım ben böyle kadere
Sakladım hayalllerimi bir dahaki dogacak yıllarıma
Rastlarım belki senin oldugun yerde seninle olmak dileklerimle
kimyagersair48......

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşkına susamış -- Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkına susamış -- yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKINA SUSAMIŞ -- yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL