Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Yeganem
Yeganem

DOST !

Yorum

DOST !

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1576

Okunma

DOST !

DOST !

[
]DOST !

yeganem

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Dost ! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Dost ! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOST ! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bahakar
bahakar, @bahakar
17.5.2012 22:00:45
EYVALLAH...
Vakkas PAK
Vakkas PAK, @vakkaspak
17.5.2012 21:21:28

Samimiyetiniz Yazının Bütününe Yansımış.
Fikirler Okuyanı Gönendiriyor.
Hislerinizin Aktarımı Ustaca.
TEBRİKLER...
TEŞEKKÜRLER...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL