Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
baris-kaya1982
baris-kaya1982

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ! (Bir Şike Yazısı)

Yorum

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ! (Bir Şike Yazısı)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

860

Okunma

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ! (Bir Şike Yazısı)


Bir sivrisinek fıkrasıdır; hani anlayana olanından:

-Hakim bey, sanık maktülü vurup eşinin de ırzına geçmiştir. Adalet talep ediyoruz.
-Neyle vurmuş, bu silahla mı vurmuş?
-Evet hakim bey.
- Yaz kızım; sanığın cinayete teşebbüs ve adam öldürme suçlarının sabit görülmesi sebebiyle kullandığı tabancaya 1, şarjördeki mermilere de 3’er yıl çatışmalardan men cezası verilmesine, kendisinin ise ceza tayinine gerek görülmediğinden salıverilmesine karar verilmiştir.
-Oldu mu şimdi hakim bey?
- Valla çok da şahane oldu. katil öldürmez, mermi öldürür :)
- Peki maktülün tecavüze uğrayan eşini ne yapalım?
-Onu da sanığa nikahlayın gitsin. helali hoş olsun!

……….

Beşiktaş gibi asırlık bir kulübü UEFA’dan içeri giremeyecek duruma getiren kişileri TFF Başkanı seçerek Türk Futbolunun bir numarası haline getiren bu süreç; daha en baştan Türk Futbolunun içindeki pislikleri adeta gözümüze sokmuştur.

Sahaya yansımayan şikeden ceza alan futbolcu, sahaya yansımayan şikeden ceza alan yönetici, sahaya yansımayan şikeden ceza alan menajer gibi tanımlar mevcutken, bu şikenin sahaya yansıması için daha hangi delil, hangi ceza, hangi ses kaydı gibi sorular akla geliyor.

Unutmayalım ki; insanları futboldan soğutmak için, ellerinden gelen her şeyi yapan insanların başarısıyla sonuçlanan bu süreci, tarih yazacaktır.

Metin Oktaylar, Lefterler, Prekaziler, Hagiler gibileri için sevmiştim ben bu oyunu.
Alın mektuplarınızı verin mektuplarımı.
Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu sizin, Köln’de Monaco’ya atılan frikik benim olsun.

Vefat İlanıdır:

Yoğun bakımda olan Türk Futbolunun alınan bu karar itibariyle yaşam destek ünitesinden fişi çekilmiştir. Adettendir, toprak atalım. Atalım ki toprağı bol olsun…


Barış KAYA
7 Mayıs 2012

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gereği düşünüldü! (bir şike yazısı) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gereği düşünüldü! (bir şike yazısı) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ! (Bir Şike Yazısı) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL