Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Elif_Demir
Elif_Demir

hayata dahil

Yorum

hayata dahil

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

999

Okunma

hayata dahil

hayata dahil

Sıkıştırıldıgın kadar kaçarsın,
sevildigin kadar seversin,
uzuldugun kadar uzersin,
huzurlu oldugun kadar huzur verirsin,
hayata dahil herseyden hissedebildigin kadar zevk alırsın..
Alındaki teri doktugun kadar ekmeğin tadına varırsın..
Ve elinde olan, olmayan herşeyin kıymetini bildiğin kadar şukredersin..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hayata dahil Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayata dahil yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hayata dahil yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hüseyin TOPHAN
Hüseyin TOPHAN, @huseyintophan
21.4.2012 19:45:15
10 puan verdi
Ve elinde olan, olmayan herşeyin kıymetini bildiğin kadar şukredersin, şükür insanın tutundugu en güzel dayanaktır yazan yüreğinizi kutlarım sevgilerimle
gkhncengiz
gkhncengiz, @gkhncengiz
21.4.2012 14:07:55
bir kaç satıra koca bir ömrü güzel bir şekilde özetleyebilmişsiniz, tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL