Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
seheryıldızı
seheryıldızı

BİRTANEME

Yorum

BİRTANEME

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

836

Okunma

BİRTANEME

SEN ÖYLE BİR VARLIKSIN Kİ
TARİFİ İMKANSIZDI KİMSENİN ERİŞMEDİĞİ VEDE ELDE EDEMEDİĞİ BİR HAYALDİN SANKİ
GÖNLÜME GİRDİĞİNDE HER ŞEYİM SEN OLACAKTIN TİTREYEN BEDENİMİN TEK TESELLİSİ RUHUMUN İHTİYAÇ DUYDUĞU SEVGİ TOMURCUĞUYDUN
SENİN NEFESİNİ HİSSETMEK SENİN YANINDA OLMAK SENİNLE KOS KOCA HAYATI PAYLAŞMAK
İŞTE O...
SANA VERİLMİŞ EN GÜZEL HEDİYE
BENİM İÇİN
SENİN GÖNLÜNE TAHT KURMUŞ BİR PRENSESTİM VE SANKİ RÜYALARDA DOLAŞIR GİBİ HAYALİM SENİ SADECE SENİ ANLATIYORDUM TÜM BENLİĞİMLE
ÇÜNKÜ İLK AŞKIM İLK HAYALİMDİN
BEN BU HAYALERİN GERÇEK OLDUĞUNU SENİNLE İLK GÖZ GÖZE GELDİĞİMİZ AYNI MEKANDA ALDIĞIMIZ NEFESİN DAHİ BİRLİKTELİĞİYDİ
SEN BENİM HAYALİMDEKİ AŞKIM SIN
VEDE SADECE BENİM İÇİN SEN VARSIN VEDE SEN OLACAKSIN
BİRTANEME.......



Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Birtaneme Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Birtaneme yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRTANEME yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zalogludag
zalogludag, @zalogludag
31.1.2008 14:05:47
yüreğinize sağlık çok güzel olmuş yazınız devamının gelmesi dileklerimle hoş ve güzellikleri yaşamanız dileklerimle
Ali ÖZKANLI
Ali ÖZKANLI, @aliozkanli
30.1.2008 23:54:50
"SEN ÖYLE BİR VARLIKSIN Kİ TARİFİ İMKANSIZDI. KİMSENİN ERİŞMEDİĞİ VEDE ELDE EDEMEDİĞİ BİR HAYALDİN SANKİ GÖNLÜME GİRDİĞİNDE HER ŞEYİM SEN OLACAKTIN. TİTREYEN BEDENİMİN TEK TESELLİSİ RUHUMUN İHTİYAÇ DUYDUĞU SEVGİ TOMURCUĞUYDUN. SENİN NEFESİNİ HİSSETMEK SENİN YANINDA OLMAK SENİNLE KOS KOCA HAYATI PAYLAŞMAK İŞTE O..."

İşte bir güzel yüreğin nadide satırları...

Değerli Kardeşim, öncelikle selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Yüreğinizin güzelliği ve eşinize olan eşsiz sevginizden dolayı kutlarım. Yürek güzelliğiniz satırlarınıza yansıyor.

Saygı değer eşinizin hemşehrim olması ayrıca bana gurur verdi. Hanımefendiye de selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum efendim.

Gönül çağlayanınızdan akan damlalarla gönlümüzde meltemler estirdiniz. İnci tanelerini hatırlatan sevgi sözcüklerinizle mutlu olduk. İyi ki birbirini seven güzel gönüllü dostlarım oldu. Rabbim sevginizi daim etsin. Rabbime emanet olunuz.

Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
27.1.2008 23:29:13
Beğeni:
0
Okunma:
836
Yorum:
2
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL