Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
aysemujgan
aysemujgan

Ergen

Yorum

Ergen

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

509

Okunma

Ergen

Ergen

Bir ergenin odasına girmediyseniz, sâkin olun ve maske takın, lakin havasızlıktan ölebilirsiniz! dağınık bir yatak, oraya buraya atılmış giysiler meyve kabukları bazende yatağın altından çıkan kağıt şiir günlük her şey bulabilirsiniz.Toplamaya kalkmayın, o odasını dağıttığınızı düşünecek ve "aman tanrım, odama ne yaptın hiç bir şeyi bulamıyorum diyecektir nitekim dağınık haliyle her şeyin yerini bilir! Bazende harabeyi andıran odasında piyano çalarak günü pekiştirir.

Evde ergen çoğunuz iki taneyse o zaman durum dahada vahim! ayrı türden vahşi hayvandan farkları yoktur, bir araya geldiklerinde birbirlerine saldırır! hatta aç bırakırsanız size saldırır.Doğal ortamlarından çıkmaları için elektiriği kesmeniz yeterli olur, onlarla gezmeye filan gitmeyi unutun sürekli şikayet eder memnun olmaz bırakın haline ve yetişkin olana kadarda üzerine gitmekten kaçının.

m-jgan/ ergenden çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedim...

Tamamıyle mizahtır.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ergen Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ergen yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ergen yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA, @erayozgorsarikaya
16.4.2012 12:54:42
bende öyle iki ergen var biri üniversite sınavına girdi ikinci sınav var siz stresini düşünün susuyoruz sıkıysa bir şey söyle ya ağlıyor ya bağırıyor ama odası derlitoplu çünkü kız birde oğlum var tam analttığınız gibi çorap kokusundan odaya girilmez üstünü tersinle atar pijamasını topuyla çıkartğı gibi durur
saygılar
aysemujgan
aysemujgan, @aysemujgan
16.4.2012 11:46:34
emolar bir nevi rak hayata boşvermişli gibi, teşekkür ederim...
okan KİLİT
okan KİLİT, @okankilit
16.4.2012 10:58:01
Çok doğru gerçekten :) Şimdi emoculuk modası da çıktı. Daha da garip varlıklara dönüştüler. Emo nun anlamını da bir türlü öğrenemedim. Hele bunların ağzını yaya yaya konuşması yok mu o tam bir felaket.Gülümseyerek okudum yazını kalemin dert görmesin.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL